dijous, 17 de febrer del 2011

Inspiraciència 2010

Manolo, no el coneixeu veritat?. Us el presente, Manolo-bloguers, bloguers-Manolo. Doncs aquesta personeta, a banda d'un bon amic, és la barreja perfecta entre ciències i lletres, vaja un llibreinòman i un cienciadicte. I és ell qui aquesta setmana m'ha filtrat una informació que potser us interessa. Es tracta d'INSPIRACIÈNCIA, un atractiu concurs de relats sobre ciència.
El concurs consta de dues categories:
  • Juvenil de 12 a 17 anys.
  • Adult a partir de 18 anys.
Amb dues modalitats cadascuna:
  • Relats curts amb una extensió mínima de 800 paraules i una màxima de 1500.
  • Microrrelats amb una extensió màxima de 500 paraules.
Per enviar els relats heu de registrar-se primer al web del concurs (feu clic a INSPIRACIÈNCIA). Una volta fet açò, sols heu de triar la modalitat, redactar sencer un escrit relacionat amb la ciència (verídic o no), atorgar-li un títol i firmar amb un pseudònim (un nom fictici, per exemple, professor bacteri).
Teniu de temps fins el 28 de Febrer. Si teniu algun dubte digueu-m'ho, però de totes formes us deixe també les BASES DEL CONCURS per si voleu consultar altres qüestions menors com els premis,...
Atenció !!!!, no li feu cas a la data límit d'entrega que posa a les bases, perquè l'han ampliada fins la data que us he dit jo.
Dues últimes cosetes, el relat pot redactar-se en valencià o en castellà, i ull amb les faltes (demaneu consell, això si després d'haver-vos esforçat al màxim)
Va ànim, que escriure és debades i la imaginació a vosaltres vos ix per les orelles. Per cert, feu el favor de comunicar-ho als companys de lletres. Ah!, i si participeu i voleu compartir el que heu escrit amb nosaltres, millor que millor.

Inspireu-vos. Adéu.

1 comentari: