dilluns, 7 de febrer del 2011

Green piiiiiiiiiiiii

Anava hui amb la meua barqueta navegant per la xarxa, més concretament, ho feia per aigües de El País. Intentava pescar algun mollet d'eixos que tant us agraden, i quan ja pensava canviar d'aigües... voilà, ha picat un. A veure que us sembla.
Doncs resulta que el Natural History Museum de Londres estrena aquesta setmana una exposició nova, Sexual Nature. I direu, ahhhh !!!!, molt interessant si ens pagues el viatge, barbut. Però no, ni pense pagar-vos el viatge, ni cal que aneu. La qüestió és que dins de l'exposició es projecten vuit graciosos curtmetratges teatrals de la vida sexual de determinades espècies. Aquestos estan intrepretats i dirigits per Isabella Rossellini, la filla del famós director italià dels anys 40-50 (Stromboli, 1945) i de l'actriu Ingrid Bergman (Casablanca, 1942). A més, Isabella ha rebut l'assessorament científic de John Bohannon que escriu a Science.
Per altra part, els vuit curts, són tan sols una selecció d'un total de 28 filmacions englobades en una col·lecció realitzada per al Festival de Cine de Sundance del també conegudíssim Robert Redford. Anomenada inicialment Green Porno, la col·lecció va canviar el seu nom a Seduce Me perquè a un patrocinador no li agradava el títol. No li devia agradar el color verd, perquè la col·lecció no té res que amagar (ai si els patrocinadors vegeren amb els mateixos ulls Sálvame o altres exemples de violència televisiva gratuïta i "para todos los públicos").
Bé, calle ja i us deixe amb "L'Arca de Noé" un aperitiu de la sèrie que podeu consultar per complet al Sundance Channel.
Una última coseta, està en anglés, però ja us vaig dir que heu d'anar practicant.



Demà, el nou repte. Perdoneu el retràs, però ja que els peniscolans com dirieu vatros esteu dropos, doncs el repte ens el proposaran des d'altre institut.

Ale, cuideu-se que diuen al meu poble.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada